Cele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu

Cele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu - Mircea Daneliuc
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu
Comanda acum "Cele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu - Mircea Daneliuc" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
?Intinse mana, se apleca si ridica o geanta de ?nas?, umpluta cu apa, si-o scurse. O clatina, dar amana s-o deschida. O lasa in apa, la loc, si se forta sa rastoarne obiectul acela prelung. Se incorda de cateva ori si izbuti sa-l intoarca. Odata cu stiobalcaiala, o fata necunoscuta de ceferist, nu era chiar umflat, probabil nu se inecase de mult, dar gri la piele, urat. Se uita la el scarbit, indelung.

- Ce-i? O auzi in spatele lui si se intoarse spre ea. Marga banui ca gasise ceva mai special si-i cazu de pe umar prosopul. Ceata, inca nu distingea foarte bine.

Lui Zidan i se paru ca aude ceva, o muzica de un fel cunoscut, auzita pe unde umblase. Cauta sa strapunga pacla odata cu soarele ce iesea de dupa padure, da, o cantoneta din alea, manele de italieni, mai ascultase, intr-o limba strambata, napoletana; lasase-n baraca, probabil, aparatul deschis. Sau pe apa venea, de la vreun pescar de pe-acolo, asa cum plutim, ca toate cele ce plutesc peste noi.?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu
Cartea Cele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele ce plutesc - variatiuni pe tema unui scenariu - Mircea Daneliuc" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dumnezeu s-a nascut in exil - Horia Vintila Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Horia Vintila
35,15 lei
Aproapele - Vladimir Florian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Vladimir Florian
19,00 lei
Circul nostru va prezinta: - Lucian Dan Teodorovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Lucian Dan Teodorovici
26,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana