Cel care cheama ecoul

Cel care cheama ecoul - Richard Powers
Pret: 75,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCel care cheama ecoul
Comanda acum "Cel care cheama ecoul - Richard Powers" de pe libraria ishop la pretul de 75,90 lei
Descriere carte:
Cel care cheama ecoul (2006) este cel mai recent roman al lui Powers, cistigator al National Book Award for Fiction si finalist al Premiului Pulitzer din 2007.

Intriga sa se declanseaza intr-o noapte de iarna, pe un drum din Nebraska, unde tinarul Mark Schluter are un accident inexplicabil. Este ranit la cap si intra in coma. Sora lui mai mare, Karin, singura sa ruda, are grija de el, iar Mark isi revine in cele din urma, insa ceva pare sa se fi schimbat - protagonistul este convins ca aceasta femeie care arata, se poarta si vorbeste ca sora lui este, de fapt, o impostoare si refuza sa o recunoasca. Disperata, Karin il contacteaza pe neurologul Gerald Weber, faimos pentru rezultatele tratamentelor sale. Weber recunoaste la Mark un caz rar al sindromului Capgras, o forma de amnezie care apare de obicei la pacientii schizofrenici. Treptat, descoperirile pe care le face in privinta lui Mark par sa-i submineze doctorului propria constiinta de sine. Si din acest punct romanul se invaluie din ce in ce mai mult in mister, iar explicatiile stiintifice presarate din cind in cind in punctele cheie ale povestii nu fac decit sa stirneasca si mai mult curiozitatea cititorului.

"Richard Powers demonstreaza inca o data ca printre cei mai buni scriitori americani ai momentului nu exista nici unul care ar putea concura cu el in ceea ce priveste savantul dozaj de adevar si ambiguitate, de rationalism si afectivitate." ( The New York Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cel care cheama ecoul
Cartea Cel care cheama ecoul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cel care cheama ecoul - Richard Powers" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vrajirea  - Hermann Broch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Hermann Broch
30,87 lei
Portocaliu - I.R. Boanchis Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
I.R. Boanchis
18,99 lei
Colectionarul (Editia 2011) - John Fowles Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Fowles
16,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala