Cei 5 stalpi ai sanatatii

Cei 5 stalpi ai sanatatii - Dr. Philippe-Gaston Besson
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCei 5 stalpi ai sanatatii
Comanda acum "Cei 5 stalpi ai sanatatii - Dr. Philippe-Gaston Besson" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Iata, in sfarsit, o sinteza completa a viziunii Dr. Kousmine asupra sanatatii, care ne ofera, fiecaruia dintre noi, posibilitatea de gestionare a echilibrului sanatatii proprii . Cei "cinci stalpi ai sanatatii"? sunt:

1.   o alimentatie sanatoasa si constienta

2.   un aport de vitamine si suplimente alimentare

3.   mentinerea echilibrelor biologice (mai ales echilibrul acido-bazic)

4.   igiena intestinala

5.   un demers psihologic

Fiecare poate deveni constient de responsabilitatea sa in gestionarea echilibrului sau de sanatate si al bolilor sale cronice. Pentru ca noi alegem modul in care gandim, ritmurile de viata, reglarea gradului nostru de activitate, sau modul in care ne gestionam timpul.

Aceasta carte ne arata cum sa actionam prin noi-insine (sau cu ajutorul medicului in cazul unei boli declarate) asupra functiei de asimilare (nutritie si respiratie), asupra functiei de regularizare (aport vitaminic si in oligoelemente), precum si asupra functiei de eliminare a corpului (igiena intestinala, dieta).

Sa iesim din litera manualului, inseamna si sa introducem dimensiunea psihologica si spirituala. Astfel, sanatatea, ca si boala, poate deveni ocazia sa ne schimbam modul de viata si sa devenim constienti de propriul potential vital.

"Daca este bine inteleasa, boala nu mai apare ca o fatalitate , ci ca o concluzie logica a unui dezechilibru de viata cauzat de surmenaj, stres, dar intotdeauna de un factor alimentar"?.

Doctor Kousmine

 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cei 5 stalpi ai sanatatii
Cartea Cei 5 stalpi ai sanatatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cei 5 stalpi ai sanatatii - Dr. Philippe-Gaston Besson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incursiune in reflexoterapie - Ion Chiruta, Vasile Postolica Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Ion Chiruta, Vasile Postolica
13,20 lei
Cum sa invingem atacurile de panica - Shirley Trickett Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Shirley Trickett
12,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament