Ceasornicarul orb

Ceasornicarul orb - Richard Dawkins
Pret: 37,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCeasornicarul orb
Comanda acum "Ceasornicarul orb - Richard Dawkins" de pe libraria ishop la pretul de 37,80 lei
Descriere carte:
Cartea pe care ar fi scris-o Darwin daca ar fi trait in zilele noastre.
"Richard Dawkins a adus evolutia la zi." ( The Times )
Dupa 150 de ani, teoria evolutiei prin selectie naturala continua sa lase iluzia ca e usor de inteles - si in genere e gresit inteleasa, ba chiar e inca respinsa de un numar surprinzator de mare de oameni, in ciuda dovezilor zdrobitoare in favoarea ei care s-au adunat de la Darwin incoace. In Ceasornicarul orb Richard Dawkins isi asuma sarcina de a explica in detaliu pentru publicul larg tot ce pare la prima vedere imposibil de explicat pe cale naturala: aparitia primelor forme de viata pe Pamant, dezvoltarea organelor complexe cum sunt ochii sau aripile, asa-zisele "verigi lipsa" despre care vorbesc paleontologii, precum si numeroase aspecte stranii ale lumii vii. Cheia explicatiilor lui Dawkins e intelegerea corecta a caracterului treptat, pas cu pas, al evolutiei si a raportului dintre intamplare (mutatia genetica) si determinism (selectia naturala). Ceasornicarul orb e o demonstratie de forta intelectuala care isi are locul, alaturi de Originea speciilor, intre marile carti de biologie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ceasornicarul orb
Cartea Ceasornicarul orb in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ceasornicarul orb - Richard Dawkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cite ceva despre Univers - Felix Pirani, Christine Roche Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Felix Pirani, Christine Roche
13,30 lei
Creatie sau evolutie. Trebuie sa alegem? - Denis R. Alexander Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Denis R. Alexander
30,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica