Cealalta Fata A Sexului

Cealalta Fata A Sexului - Valerie Tasso
Pret: 20,61 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCealalta Fata A Sexului
Comanda acum "Cealalta Fata A Sexului - Valerie Tasso" de pe libraria ishop la pretul de 20,61 lei
Descriere carte:
O lucrare - teoretica si practica - scandalos de eleganta si salbatic de incorecta, o scriitura incomod de inteligenta, o autoare libertina, cu vocatie de anarhista si, de ce nu, un pic depravata?

Care sunt beneficiile felatiei? De ce exista femei - Tigroaicele Albe - care isi petrec viata practicand aceasta modalitate sexuala si o ridica la rang de arta? Este sexul un exercitiu eficient si pentru varsta a treia? Se poate imbunatati placerea sexuala prin injectarea de colagen in punctul G? Exista vagine reconstruite?

Acestea si multe alte intrebari isi gasesc raspunsul in fascinanta carte a Valeriei Tasso, care surprinde si captiveaza de la prima pana la ultima pagina. Autoarea a explorat cealalta fata a sexului, banuita dar necunoscuta, zona aceea in care nu indraznim sa patrundem. A calatorit pana in Regatul Celeilalte Lumi, i-a insotit pe voyeur-ii din Casa de Campo din Madrid si a incercat, pentru toti cititorii sai, ?orgasmul masiv si prelungit"...Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cealalta Fata A Sexului
Cartea Cealalta Fata A Sexului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cealalta Fata A Sexului - Valerie Tasso" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Insatiabila - Valerie Tasso Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Valerie Tasso
21,84 lei
Portretul Jucatorului - Sollers Phillippe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Sollers Phillippe
16,24 lei
Floare de noapte, floare de bar - Lea Jacobson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Lea Jacobson
32,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica