Cea mai lunga saptamana

Cea mai lunga saptamana - Nick Page
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCea mai lunga saptamana
Comanda acum "Cea mai lunga saptamana - Nick Page" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:

Ce s-a intamplat cu adevarat in timpul ultimelor zile ale lui Iisus? Din punct de vedere istoric, moartea Lui a fost un eveniment neinsemnat, o executie in Iudeea, la marginea Imperiului Roman. Cu toate acestea, rastignirea si evenimentele care au precedat-o aveau sa schimbe lumea din temelii, pentru totdeauna. Ultima saptamana traita de Iisus pe pamant a fost, probabil, cea mai importanta saptamana din intreaga istorie a omenirii.

Cartea de fata reconstituie, zi de zi si ora de ora, ultimele sapte zile, de la intrarea triumfala a lui Iisus in Ierusalim, duminica, pana la invierea Lui. Sunt luate in considerare marturiile apostolilor din Evanghelii, dovezi istorice si descoperiri arheologice. Imbinandu-le intr-o naratiune alerta si obiectiva, Nick Page ne aduce in fata ochilor Ierusalimul acelor vremuri, cu obiceiurile, oamenii, chiar si mirosurile sale, surprins in Saptamana Sfanta de dinaintea Pastelui. Nu este o carte de fictiune, ci de istorie, cu personaje reale si fapte care au avut loc cu adevarat. O carte care ne demonstreaza ca Iisus nu este un mit si ca saptamana cea mai lunga inca nu s-a incheiat.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cea mai lunga saptamana
Cartea Cea mai lunga saptamana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cea mai lunga saptamana - Nick Page" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Moise - profetul intemeietor - Gerald Messadie Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Gerald Messadie
17,95 lei
Autobiografie spirituala - Weil Simone Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Weil Simone
13,50 lei
Despre moartea persecutorilor - Lactantiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Lactantiu
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie