Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu

Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu - Jean Bottero, Joseph Moingt, Marc-Alain Ouaknin
Pret: 12,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu
Comanda acum "Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu - Jean Bottero, Joseph Moingt, Marc-Alain Ouaknin" de pe libraria ishop la pretul de 12,35 lei
Descriere carte:
  Intr-o zi, acum circa 3 300 de ani, in Orientul Apropiat, langa peninsula Sinai, a aparut ideea unui Dumnezeu unic. ?Inventatorul" acestui dumnezeu se numea Moise. De ce Dumnezeul unic i ?s-a aratat" lui Moise? De ce tocmai acolo? Cine este acest Dumnezeu in comparatie cu numerosii dumnezei care il inconjoara? Cum se manifesta? De ce ?se aliaza" cu un popor? Care e sensul Decalogului pe care El l-a dat poporului ?sau", Israel?

  Cum il vad evreii pe acest Dumnezeu si ce spun despre El? Ce inseamna pentru ei? De ce nu-i rostesc numele? Ce legaturi exista intre Biblie si Talmud? Cine era Isus pentru primii crestini? Cum este infatisat in Evanghelii? De ce l-au numit Cristos sau Fiul lui Dumnezeu? De ce crestinii vorbesc despre un Dumnezeu ?Trinitar"? Cum au ajuns la aceasta idee? Nu cumva se intorc la o forma de politeism?

  Fara sa apeleze la un jargon inaccesibil, fiecare cu stiinta si convingerea sa, trei specialisti raspund unor intrebari pe care ni le punem cu totii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu
Cartea Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu - Jean Bottero, Joseph Moingt, Marc-Alain Ouaknin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Senzatia de deja vu - Remo Bodei Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Remo Bodei
18,52 lei
Eseuri (Vol. 1) - Ernesto Sabato Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Ernesto Sabato
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EseuriCarti recomandate din categoria Eseuri