Cea care alina

Cea care alina - Anna Gavalda
Pret: 44,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCea care alina
  • Autor: Anna Gavalda
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-1176-8
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 632
  • Format carte: 106 x 180 mm
Comanda acum "Cea care alina - Anna Gavalda" de pe libraria ishop la pretul de 44,60 lei
Descriere carte:
Cea care alina (2008), cel mai recent roman al Annei Gavalda, pune sub semnul intrebarii existenta solicitanta si extenuanta a omului contemporan, ingropat sub sarcini de serviciu si impovarat de termene limita, si invita cititorul sa redescopere odata cu eroul frumusetea vietii si gustul libertatii. Zguduit de vestea mortii unei prietene dragi, a carei prezenta magica i-a incintat anii copilariei si adolescentei, Charles Balanda, un arhitect parizian in virsta de patruzeci si sapte de ani, isi rememoreaza trecutul si isi da seama ca existenta lui se reduce doar la nesfirsite ore de munca, licitatii, intilniri de afaceri si discutii cu clienti nemultumiti. Hotarit sa afle cit mai multe despre moartea lui Anouk, Charles porneste intr-o calatorie pe parcursul careia redescopera bucuriile simple ale vietii si regaseste dragostea alaturi de o femeie plina de daruire, care pare sa fie replica mai tinara a prietenei sale.    

?Cea care alina este o oda inchinata vietii. Singura care conteaza. Ce importanta are ca suferim, ca plingem, ca ne despartim sau ca iubim zadarnic, cita vreme ne traim viata si nu sintem atit de idioti sa-i intoarcem spatele?? ( Chronique Payot )  
?O romanciera lipsita de complexe, Gavalda nu se da niciodata inapoi de la ceea ce altii ar putea considera drept lucruri facile. Are un talent special de a crea o complicitate vesela cu cititorul. Nu varsa niciodata lacrimi pentru ca, atunci cind esti nefericit, minima politete cere sa-ti iei nefericirea in deridere. Povesteste scene dintre cele mai obisnuite cu o mare sensibilitate si un simt de observatie patrunzator. Si de aceasta data degetele de zina ale Annei Gavalda au tesut o poveste minunata, impresionanta prin realismul sau si care te face totodata sa visezi.? ( Le Figaro Madame )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cea care alina
Cartea Cea care alina in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cea care alina - Anna Gavalda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dupa-amiaza unui faun - Adolfo Bioy Casares Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Adolfo Bioy Casares
19,00 lei
Wilt - Tom Sharpe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Tom Sharpe
23,70 lei
Misterul lui Marie Roget si alte povestiri - Edgar Allan Poe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Edgar Allan Poe
25,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala