Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit

Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit - Alan Butler, Stephan Dafoe
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCavalerii templieri. Misterul dezvaluit
Comanda acum "Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit - Alan Butler, Stephan Dafoe" de pe libraria ishop la pretul de 21,84 lei
Descriere carte:
Cavalerii Templieri - un mister vechi de secole. De unde aparut acesti Cavaleri ai lui Hristos invesmantati in alb - au fost doar o reflectare a gandirii crestine din secolul al XII-lea? Aceasta este intrebarea la care isi propun sa raspunda autorii, iar descoperirile pe care le-au facut vor avea ca rezultat o reevaluare dramatica a intregii perioade a Primei Cruciade si nu numai. Adevarata geneza a Cavalerilor Templieri dateaza cu mult inainte de aparitia crestinismului. Templierii au fost o ramura a unei fratii monastice foarte putin intelese - cea a cistercienilor, cei care au ajuns sa fie un grup extrem de puternic in Burgundia si Flandra inca de pe vremea romanilor. in spatele Cavalerilor Templieri se afla un set de credinte aproape la fel de vechi ca omenirea si o mostenire deja straveche in momentul in care istoria a inceput sa fie consemnata. Povestea este totodata fascinanta si provocatoare, surprinzatoare si socanta, iar implicatiile ei pentru perspectiva ortodoxa asupra istoriei sunt uluitoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit
Cartea Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit - Alan Butler, Stephan Dafoe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sfanta ramura de om - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
9,50 lei
Shakespeare Despre Iubire - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
22,41 lei
Ghidul xenofobului - Belgienii - Anthony Mason Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Anthony Mason
17,01 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse