Cataratorii

Cataratorii - M John Harrison
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCataratorii
Comanda acum "Cataratorii - M John Harrison" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
M. John Harrison este cunoscut mai degraba ca autorul de succes al seriei fantasy Viriconium si a altor carti SF, astfel ca aparitia in 1998 a romanului Cataratorii trebuie sa fi constituit o reala surpriza, atat pentru fani, cat si pentru lumea literara. Harrison este insa un practicant pasionat al escaladei, putand astfel fi foarte usor confundat cu personajul principal al cartii, pe care il cheama ?Mick. in urma unui divort dureros acesta se hotaraste sa paraseasca Londra, orasul in care se simtea din ce in ce mai insingurat, si se muta in nord, mai aproape de locurile pentru escaladat. Rasfira in fata cititorilor fotografiile mentale ale noilor sai prieteni, redescopera o noua intensitate a trairii, o noua textura a vietii, mai dura si mai palpabila, asemenea stancilor si peisajului post-industrial care pare sa i se potriveasca ca o manusa. Pe un ton uneori nostalgic, alteori limpede precum mintea celui care trebuie sa aleaga urmatoarea miscare pe stanca, M. John Harrison ne duce intr-o lume putin cunoscuta noua: cea a cataratorilor, a celor care isi testeaza limitele cu fiecare centimetru cucerit al traseului ales. Determinare, risc, responsabilitate si un dram de nebunie. Romanul a primit premiul Boardman Tasker.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cataratorii
Cartea Cataratorii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cataratorii - M John Harrison" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scurta domnie a lui Pepin al IV-lea - John Steinbeck Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Steinbeck
17,10 lei
Ora albastra - Alonso Cueto Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alonso Cueto
24,30 lei
Portocalele nu sunt singurele fructe - Jeanette Winterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jeanette Winterson
23,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala