Castiga timpul de partea ta

Castiga timpul de partea ta - Bill Quain
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCastiga timpul de partea ta
Comanda acum "Castiga timpul de partea ta - Bill Quain" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Lipsa timpului liber este o problema care ne preocupa in egala masura pe noi toti. Pentru a castiga mai multi bani suntem dispusi sa ne vindem timpul in schimbul unui castig financiar atragator. Muncim mai mult, castigam mai mult, insa avem din ce in ce mai putin timp liber. Bill Quain isi propune sa rezolve aceasta delicata problema, instituind un set de reguli pentru un mai bun management al timpului de care dispunem.

Solutia pe care o propune este de a inceta schimbul inechitabil timp contra bani si sa investim in acumularea de capital, lasand mai apoi capitalul sa creeze venitul de care avem nevoie. In acest fel ne ramane timp pentru lucrurile cu adevarat importante: familie, prieteni, relaxare si bucuriile simple ale vietii.  Castiga timpul de partea ta este cartea care te va sfatui cum sa-ti gestionezi timpul in asa fel incat sa castigi venitul unui director executiv avand timpul liber al unui pensionar.

 


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Castiga timpul de partea ta
Cartea Castiga timpul de partea ta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Castiga timpul de partea ta - Bill Quain" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Magie in actiune - Richard Bandler Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Richard Bandler
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata