Castele

Castele - Lesley Sims
Pret: 56,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCastele
Comanda acum "Castele - Lesley Sims" de pe libraria ishop la pretul de 56,99 lei
Descriere carte:
Ce este un castel? Cum se alegea amplasamentul unui castel? Din ce sunt construite castelele? Ce este un donjon? Cum era organizat interiorul castelelor in diferite epoci? Cine locuia in castele? Cum se aparau castelele? Cum arata castelele din Orient? In vreme ce in intreaga lume sute de castele se ruineaza, pe internet apar aproape zilnic noi site-uri ale unor castele. Cartea de fata ofera informatii ample din istoria castelelor de pretutindeni, evidentiind de fiecare data de ce si cand au fost ele inaltate, tipurile de castele, modul cum au fost construite, modul de viata al seniorului si al castelanilor. Glosarul inclus la sfarsitul cartii explica o multitudine de termeni specifici de castelologie. Ca o completare, in fiecare capitol sunt incluse linkuri catre cele mai interesante site-uri specifice, cu informatii scrise, imagini, filmulete, jocuri, muzica de epoca, toate extrem de utile pentru cei care vor sa afle cat mai multe despre castele.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Castele
Cartea Castele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Castele - Lesley Sims" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
ATLAS DE ANATOMIE UMANA - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Proiect editorial Adriana Rigutti, Tr...
84,55 lei
Arta si noile tehnologii -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
49,90 lei
Piramide - Hans Reinchardt Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Hans Reinchardt
24,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii