Casa de pe plaja

Casa de pe plaja - Jane Green
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCasa de pe plaja
  • Autor: Jane Green
  • Editura: Polirom
  • Colectia: CHIC
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1480-6
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 396
  • Format carte: 106x180
Comanda acum "Casa de pe plaja - Jane Green" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:

Jane Green, autoarea romanului A doua sansa, ajunge din nou in topul bestsellerurilor recomandate de New York Times, cu noul ei roman Casa de pe plaja o poveste plina de caldura, plasata intr-un spatiu aparte, fermecator, lipsit de rutina si stresul aglomerarii urbane, cu personaje interesante care incearca cu orice pret sa-si indeplineasca visurile... si chiar reusesc.

In Casa de pe plaja, Jane Green continua traditia impletirii mai multor povesti, care se intilnesc si-si afla finalul in locuinta din Nantucket a excentricei vaduve Nan. Aflind ca risca sa-si piarda casa, ultimul lucru ramas de la sotul ei si vestigiu al unei lumi cindva pline de bucurie si antren, Nan hotaraste sa inchirieze camere pe perioada verii.

Casa de pe plaja devine astfel locul care-i aduce laolalta pe Daniel, bintuit de esecul propriei casnicii si de un secret bine pazit, pe Daff, o mama divortata incercind sa gaseasca o cale de comunicare cu fiica rebela, si pe Michael, fiul lui Nan, prins fara voie intr-o relatie cu sefa sa casatorita, Jordana. Aici, in casa insufletita de caldura si umorul lui Nan, oaspetii sai redescopera prietenia, bucuria si promisiunea unui nou inceput. Autoarea exploreaza cu finete parcursul launtric al personajelor, zbaterile, indoielile si revelatiile lor, la capatul carora cititorul insusi regaseste speranta si increderea in frumusetea vietii.

Casa de pe plaja este pur si simplu un festin Jane Green este regina chicklit-ului. (InStyle)Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Casa de pe plaja
Cartea Casa de pe plaja in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Casa de pe plaja - Jane Green" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Blonde de milioane - Plum Sykes Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Plum Sykes
26,50 lei
Ma dau in vint dupa cumparaturi - Sophie Kinsella Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sophie Kinsella
31,30 lei
Prea multe blonde - Lauren Henderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Lauren Henderson
36,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit