Casa de la malul marii

Casa de la malul marii - Esther Freud
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCasa de la malul marii
Comanda acum "Casa de la malul marii - Esther Freud" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Casa de la malul marii (2003) este povestea unui satuc numit Steerborough, aflat pe malul marii si inconjurat de mlastini. Este povestea unei generatii care retraieste destinul celei care a precedat-o, a unui peisaj modelat de cei care isi duc viata in mijlocul sau si pe care, la rindul lui, ii modeleaza si ii transforma. Acest decor de un lirism sumbru este fundalul perfect pentru o poveste de dragoste cu parfum de vremuri vechi: arhitectul Klaus Lehmann si-a iubit sotia cu o ardoare care a ramas neschimbata de-a lungul timpului, in ciuda lungilor perioade de despartire. Dupa moartea lui, o tinara femeie, Lily, vine la Steerborough pentru a face cercetari asupra vietii si operei lui Lehmann. Descoperind scrisorile adresate de acesta sotiei lui, Lily, singura in casa de la malul marii, devine constienta de faptul ca in viata ei exista un gol pe care cu greu va reusi sa-l umple.

"Universul pe care-l descrie Esther Freud este incredibil de vast si de bogat: de la dragostea pasionala din vremuri mai vechi la relatiile liberale din zilele noastre, de la arta si psihanaliza la dezradacinare si nevoia de a reveni acasa." ( Publishers Weekly )
" Casa de la malul marii este un roman despre secrete bine ascunse si istorii ingropate. Cu delicatete, curaj si talent, Esther Freud descrie povara singuratatii, puterea iubirii si farmecul dureros al artei." ( The Observer )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Casa de la malul marii
Cartea Casa de la malul marii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Casa de la malul marii - Esther Freud" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Planuri Tainice - Ann Josephson Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Ann Josephson
7,60 lei
Unde esti? - Marry Higgins Clark Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Marry Higgins Clark
26,60 lei
Mame Si Fiice - Justine Levy Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Justine Levy
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste