Cartea inceputurilor

Cartea inceputurilor - Charles Panati
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea inceputurilor
Comanda acum "Cartea inceputurilor - Charles Panati" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
CARTEA INCEPUTURILOR este o enciclopedie ce se adreseaza unor numeroase categorii de cititori, de la cei aflati in curs de formare intelectuala si pina la academicieni. Cum a aparut universul? Cine au fost stramosii omului? In ce perioada a fost inventata roata? Care este cea mai veche religie din lume? Cum arata prima baie din lume? Unde a functionat prima scoala? Cind si cu ce a zburat pentru prima oara omul? Cind si unde s-a inventat berea? La toate intrebarile de mai sus si la inca alte citeva sute, veti gasi raspunsuri competente, uneori surprinzatoare, in aceasta lucrare de referinta. O valoroasa sursa de informare pentru cei insetati de cunoastere.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea inceputurilor
Cartea Cartea inceputurilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea inceputurilor - Charles Panati" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Natura - Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
0,00 lei
Eclipsa de soare din 11 august 1999 - Philip De La Cotardiere Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Philip De La Cotardiere
5,88 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii