Cartea cu bunici

Cartea cu bunici - Marius Chivu (coordonator)
Pret: 25,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea cu bunici
Comanda acum "Cartea cu bunici - Marius Chivu (coordonator)" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
Crescut fiind de bunici si copilarind apoi zeci de vacante la tara, am fost tare uimit sa intalnesc oameni pentru care bunicii nu inseamna nimic. Asociati ideii de poveste, copilaria fara bunici mi se pare cel mai trist lucru cu putinta. In 2004, am scris in Romania literara un text - reprodus in cartea de fata - despre bunicii mei. Reactiile starnite de acel material si scrisorile pe care le-am primit ulterior mi-au confirmat faptul ca exista nenumarate povesti extraordinare cu bunici. As fi vrut sa le citesc pe toate.

Seherezada insasi trebuie ca are o nepotica pe undeva. Ideea acestei carti a venit, asadar, de la sine si, iata, in trei ani s-au adunat aproape 100 de texte in care exista bunici la discretie. Mai ales pentru cei care nu si-au cunoscut niciodata. Le multumesc tuturor celor care au onorat aceasta carte cu nepretuitele lor amintiri. ( Marius Chivu )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea cu bunici
Cartea Cartea cu bunici in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea cu bunici - Marius Chivu (coordonator)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri