Cartea Neamului

Cartea Neamului - Vladimir Megre
Pret: 20,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea Neamului
Comanda acum "Cartea Neamului - Vladimir Megre" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
Cartea a 6-a din seria CEDRII SUNATORI AI RUSIEI

Anastasia continua sa ne uimeasca cu magia cuvantului si puterea emotiilor curate care compun fiecare pagina cu melodii transpuse in litere pentru ca sufletul nostru sa se trezeasca la adevarul divin acum, aici! Sunteti pe cale sa-l intalniti pe fiul autorului crescut in mod complet natural, in padure de mama sa, Anastasia. Cu siguranta n-ati mai intalnit un astfel de baiat de cinci ani! Inteligenta acestui mic copil il obliga pe Megre sa priveasca educatia, stiinta, istoria... ei bine... cam totul dintr-o perspectiva noua, radical diferita pentru "oamenii moderni de la oras".

In Cartea Neamului , Anastasia va va conduce intr-o calatorie de reamintire profunda a istoriei omenirii care a fost deformata special sau tinuta ascunsa pentru mii de ani. Ea pune intr-o lumina noua cauzele razboaielor, persecutilor si violentelor din lumea moderna si ne indruma sa pastram intelepciunea strabunilor, oferind o solutie practica pe care o poate aplica oricine chiar acum! Scrieti Cartea Neamului, propia voastra carte a istoriei adevarate si oferiti-o urmatoarelor generatii. Cartea a sasea din seria Cedrii Sunatori ai Rusiei atinge cele mai profunde locuri ale inimii, trezeste spiritul, inspira intelepciune, libertate, prezinta noi fatade ale umanitatii "moderne" posibil neconstientizate de majoritate si ofera solutii posibile, practice, care, puse in practica acum de noi, vor ajuta deasemenea generatile ce ne vor urma.

... Nu multe zile vor trece si milioane de tati si mame de pe toate meridianele Pamantului, vor scrie Cartea Neamului si paginile ii vor umple. Ele vor fi multe - maretele Carti ale Neamului! Si in fiecare, din inima, copiilor, adevarul le va fi transmis. Ipocrizia-n ele, locul nu si-l va afla. in fata lor, minciuna istorica se va prapadi!... - Anastasia

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea Neamului
Cartea Cartea Neamului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea Neamului - Vladimir Megre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pe urmele criminalilor - Traian Tandin Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Traian Tandin
24,70 lei
Inaintand mascat - Adrian Mihalache Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Adrian Mihalache
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica