Cartea Mediumilor

Cartea Mediumilor - Allan Kardec
Pret: 27,36 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea Mediumilor
Comanda acum "Cartea Mediumilor - Allan Kardec" de pe libraria ishop la pretul de 27,36 lei
Descriere carte:
ALLAN KARDEC (1804-1869)

Hippolyte Denizard Leon Rivail si-a luat un pseudonim, dupa ce un spirit i a dezvaluit elemente dintr-o viata anterioara. In acea viata, era druid si se numea Allan Kardec. S-a nascut si si-a facut studiile la Lyon. Doctor in medicina, a fost un erudit cu o activitate neobosita. In 1854, in casa unor prieteni, el descopera "mesele rotitoare". Incurajat de comunicarea cu lumea de dincolo, Allan Kardec s-a simtit curand investit cu o mare misiune. A suportat glumele proaste si batjocura, sacrificandu-si pozitia sociala ca sa se consacre, intreaga viata, studiului contactelor cu spiritele si invataturilor lor. A pus bazele Doctrinei Spiritiste, a infiintat o publicatie, Revista Spiritista, si o Societate de Studii Spiritiste. Folosind raspunsurile si informatiile culese in cursul sedintelor de spiritism, Allan Kardec a publicat succesiv: Cartea spiritelor Cartea mediumilor Evanghelia dupa spiritism Geneza, miracolele si profetiile Cerul si iadul

Cartile sale sunt si acum considerate de spiritistii din lumea intreaga ca fiind fundamentale.

A mai scris: Instructiuni practice despre manifestarile spiritelor Caracterele revelatiei spiritiste Instructiuni si culegere de rugaciuni Obsesia

Au fost publicate si operele sale postume.

Epuizat, a murit in ziua de 31 martie 1869. A fost inmormantat in cimitirul Pere Lachaise. In inima Parisului, mormantul sau in forma de dolmen este astazi cel mai vizitat si cel mai acoperit de flori. Dar nimeni nu este profet in satul lui! Lucru foarte adevarat si pentru Allan Kardec.

A reusit sa starneasca interesul deosebit al unor savanti, precum marele astronom francez Camille Flammarion, naturalistul englez A.R. Wallace (doctrina selectiei naturale), fizicianul si chimistul englez W. Crookes (razele catodice), medicul criminolog italian C. Lombroso (morfopsihologia), filozoful biolog german H. Driesch (neovitalismul). Mai cunoscuti, marii scriitori Victor Hugo, Arthur Conan Doyle si Victorien Sardou nu si-au ascuns marele interes fata de Doctrina Spiritista a lui Allan Kardec. Dar Brazilia l-a primit in sufletul si in cultura sa.

Allan Kardec, care nu a fost niciodata in Brazilia, este actualmente idolatrizat acolo, doctrina lui fiind foarte raspandita si foarte serios studiata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea Mediumilor
Cartea Cartea Mediumilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea Mediumilor - Allan Kardec" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Muzica timpului - Preston B. Nichols, Peter Moons Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Preston B. Nichols, Peter Moons
18,05 lei
Horoscopul chinezesc - Theodora Lau Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Theodora Lau
31,50 lei
Tehnici de concentrare - Daniel Sevigny Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Daniel Sevigny
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric