Cartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu

Cartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu - John Lloyd, John Mitchinson
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu
Comanda acum "Cartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu - John Lloyd, John Mitchinson" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Un compendiu al conceptiilor gresite, al neintelegerilor si al greselilor frecvente adunate din programul QI de la BBC. In cazul in care inca mai credeti ca Henric al VIII-lea a avut sase sotii, ca pamantul nu are decat o luna, ca George Washington a fost primul presedinte al Statelor Unite, ca Bangkok este capitala Thailandei, ca cea mai mare fiinta este balena albastra, ca Alexander Graeme Bell a inventat telefonul, ca whisky-ul si cimpoiul provin din Scotia sau ca Everest este cel mai inalt munte din lume, atunci exista cel putin doua motive pentru care ar trebui sa cititi aceasta carte.

Daca nu ati vizionat QI inca, veti fi uimiti sa aflati cate lucruri nu stiati, incepand de la cele mai mari si mai ciudate galaxii pana la cele mai mici si mai cunoscute particule subatomice, de la marmotele ucigase pana la morcovii negri, de la bivolii daltonisti pana la lufele care cresc in copaci. Aceasta este lumea despre care nu va invata la scoala, lumea unde: panterele nu sunt negre, James Bond bea whisky, America a fost descoperita de galezi, sampania a fost inventata de englezi, Mos Craciun este turc, iar pe Arca lui Noe au fost paisprezece oi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu
Cartea Cartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea Ignorantei. Mic Tratat Pentru Cei Care Stiu Ca... Nu Stiu - John Lloyd, John Mitchinson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manipularea prin corespondenta - Xavir Lucron Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Xavir Lucron
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse