Cartea Despre Vanzari

Cartea Despre Vanzari - Tom Hopkins
Pret: 38,86 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea Despre Vanzari
Comanda acum "Cartea Despre Vanzari - Tom Hopkins" de pe libraria ishop la pretul de 38,86 lei
Descriere carte:
Prospectarea, Contactele, Calificarea, Obiectiile si Finalizarea Vanzarii. Acestea sunt etapele vanzarii tratate pana la cel mai mic detaliu in acest manual al profesionistului in vanzari.
   Daca sunteti hotarat sa renuntati la mediocritate si sa ajungeti un profesionist in vanzari iar venitul dumneavoastra sa atinga un nivel pe care nici macar nu si-l imagineaza cei ce nu au acces la acest manual stiti ca este nevoie de schimbare. Ce anume poate provoca schimbarea?
   Stimularea aditionala. Tehnicile de transformare a sentimentelor in mecanisme declansatoare ale vanzarii. Prospectarea cu ajutorul referintelor sau fara referinte. Intrebarile care descopera si cele care conduc. Atitudinea fata de refuz. Sistemul de tratare a obiectiilor. Folosirea motivatorilor si infruntarea demotivatorilor. Implicarea fizica si psihica in detinerea produsului sau serviciului. Stimularea si directionarea sentimentelor (...). Pe toate le gasiti in acest manual plus exemple graitoare pentru fiecare.
   Pesre 1.300.000 de exemplare vandute numai in Statele Unite ale Americii si succesul evident de care se bucura mii de profesionisti care si-au insusit tehnicile prezentate aici, dovedesc ca ele functioneaza.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea Despre Vanzari
Cartea Cartea Despre Vanzari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea Despre Vanzari - Tom Hopkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arta Vanzarii - Zig Ziglar [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Zig Ziglar [seria]
20,00 lei
Marketing-ul bazat pe permisiune - Seth Godin Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Seth Godin
24,60 lei
Inteligenta marketing plus - Corneliu Munteanu, Cezar Caluschi, Stefan Prutianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Corneliu Munteanu, Cezar Caluschi, St...
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate