Cartea Confectionerului De Textile

Cartea Confectionerului De Textile - L. Contan, I. Patan, L. Bogdan, P. Hategan
Pret: 20,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea Confectionerului De Textile
Comanda acum "Cartea Confectionerului De Textile - L. Contan, I. Patan, L. Bogdan, P. Hategan" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
Transformarile economice din ultimul timp si noile oportunitati aparute solicita din partea fiecarei persoane un efort de adaptare si, in special, de construire a propriilor calificari pe baza blocurilor de cunostinte dobandite in momente de timp si situatii diferite. Educatia si formarea profesionala reprezinta pentru fiecare cheia evolutiei in cariera si a dezvoltarii personale.
   Orientarea catre o societate bazata pe cunoastere presupune investitii in dezvoltarea resurselor umane cu scopul de a incuraja angajatii sa dobandeasca noi competente si sa accepte mobilitatea ocupationala.
   Educatia si formarea profesionala au devenit mai importante ca niciodata in a determina oamenii sa aleaga calea reusitei permanente in cariera.
   Invatarea continua deschide perspectiva construirii unei vieti implinite si pline de satisfactie, cu efecte pozitive asupra mediului economic si social.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea Confectionerului De Textile
Cartea Cartea Confectionerului De Textile in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea Confectionerului De Textile - L. Contan, I. Patan, L. Bogdan, P. Hategan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Din Perspectiva Exilului - Titu Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Titu Popescu
9,81 lei
Caiet De Ortografie - Pentru Clasa A Iv-a, Editia A Ii-a - Crisan Iulia, Crisan Mihai Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Crisan Iulia, Crisan Mihai
4,37 lei
Ce Ramane - Cotutiu Cornel Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Cotutiu Cornel
6,54 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate