Captivi in Yadah

Captivi in Yadah  - Madeleine L'engle
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCaptivi in Yadah
Comanda acum "Captivi in Yadah  - Madeleine L'engle" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
CAPTIVI IN YADAH ? cartea a doua din cvartetul timpului.

Una dintre cele mai importante si renumite serii clasice fantasy pentru copii ale vremurilor noastre.

In gradina de legume au aparut cativa dragoni...

  Meg Murry se ingrijoreaza cand fratele ei in varsta de sase ani, Charles Wallace, o anunta ca in gradina lor de legume sunt dragoni. Charles este un copil foarte inteligent, deosebit de toti ceilalti de-o seama cu el, de aceea, colegii de scoala il considera ciudat si nu se poarta prea frumos cu el. De data aceasta, baietelul este grav afectat de o boala misterioasa.
Dar Charles are dreptate in privinta dragonilor - de fapt, acestia sunt niste entitati prietenoase care au venit sa-l ajute sa lupte impotriva bolii sale si, totodata, sa-i insoteasca pe Meg si pe prietenul acesteia, Calvin O?Keefe, intr-o calatorie pe cat de minunata, pe atat de inspaimantatoare in spatiul galactic, unde vor avea de infruntat fortele raului pentru a-l salva atat pe Charles Wallace, cat si pe ei insisi. 

Madeleine L?Engle (1918-2007) s-a nascut la New York si a absolvit Smith College . Este autoarea a peste 60 de carti (printre care romane, eseuri, piese de teatru si poezie) pentru copii si adulti, primite foarte bine de cititori. Calatorie in a cincea dimensiune, cartea intai din Cvartetul timpului ? - ? pentru care a primit Premiul Newbery ? -, ? este, probabil, cea mai cunoscuta dintre scrierile sale, alaturi de autobiografia sa, The Crosswicks Journal. 

Captivi in Yadah este cartea a doua din aceasta serie. Scriitoarea a primit si Premiul ALAN, din partea Consiliului National al Profesorilor de Limba Engleza, precum si Premiul ?Margaret A. Edwards?, din partea Asociatiei Americane a Bibliotecarilor, pentru realizarile sale remarcabile in domeniul literaturii pentru copii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Captivi in Yadah
Cartea Captivi in Yadah  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Captivi in Yadah - Madeleine L'engle" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dragonii si alti maestri ai visului - Jean-Luc Bizien Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Jean-Luc Bizien
30,87 lei
Codul infinitului - Eoin Colfer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Eoin Colfer
23,74 lei
Pendragon, Negustorul Mortii - D.J.MacHale Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
D.J.MacHale
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura