Capitanii curajosi

Capitanii curajosi  - Rudyard Kipling
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCapitanii curajosi
  • Autor: Rudyard Kipling
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Literatura
  • ISBN: 973-653-234-8
  • An aparitie: 2002
  • Numar de pagini: 160
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Capitanii curajosi  - Rudyard Kipling" de pe libraria ishop la pretul de 4,66 lei
Descriere carte:
Nascut in India, in anul 1865, autorul celebrelor volume "Cartea Junglei", "Motanul maltez", "Kim", "Omul care voia sa fie rege", este familiar cititorilor din nenumarate tari de pe glob, iar lucrarile sale au fost traduse in zeci de limbi. Calator indraznet, englezul Kipling a calatorit din India pana in America si a cunoscut astfel viata oamenilor de pe toate meridianele lumii, pe care a redat-o cu mare talent in opera lui.

Romanul "Capitanii curajosi" surprinde aventura pe mare a lui Harvey Cheyne, rasfatatul fiu al unui american bogat. Trecand prin nenumarate intamplari, primejdii si amenintari, tanarul Harvey devine un marinar de nadejde, curajos, priceput si gata sa infrunte orice primejdie. La sfarsitul sezonului de pescuit, dupa cateva luni de la caderea lui de pe puntea pachebotului de lux, Harvey isi regaseste parintii. Acestia, fericiti peste masura sa-si revada fiul pe care-l credeau mort, sunt, in acelasi timp, surprinsi sa descopere noul caracter al baiatului lor, caruia munca grea si riscul vietii pe mare ii schimbasera complet conceptiile asupra lumii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Capitanii curajosi
Cartea Capitanii curajosi  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Capitanii curajosi - Rudyard Kipling" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rapirea - Robert Louis Stevenson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Robert Louis Stevenson
9,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura