Capitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii

Capitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii - Paul Florea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCapitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii
Comanda acum "Capitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii - Paul Florea" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Economia Romaniei foloseste din ce in ce mai mult instrumentele si mecanismele capitalismului, iar capitalul, sub toate formele sale, se afla la baza sistemului economiei de piata.
  
  In acest context, ma bucura aparitia lucrarii redactate de domnul Florea despre capitalurile de risc; pana acum, domeniul acestora, desi unul foarte fierbinte pentru economia romaneasca, a fost tratat destul de putin in literatura de specialitate.
  
  Lectura este utila pentru un segment larg de antreprenori, manageri, specialisti din domeniul financiar si din mediul academic.
  
  
  Razvan Pasol
  Director general SSIF Intercapital Invest

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Capitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii
Cartea Capitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Capitalul De Risc Ca Sursa Alternativa De Finantare A Dezvoltarii - Paul Florea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Piata Fortei De Munca - Codruta Osoian Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant superior
Codruta Osoian
3,27 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Invatamant superiorCarti recomandate din categoria Invatamant superior