Capelanatul militar

Capelanatul militar - Martin H. Neubauer
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCapelanatul militar
Comanda acum "Capelanatul militar - Martin H. Neubauer" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Reper de evaluare a relatiei dintre Biserica si Stat in Romania si Germania "Subiectuf este die mare actualitate si arata patrunderea Bisericii, cu asistenta sa, in toate structurie societatii si mai ales in armata." Pr.Prof.Dr. NIcolae D. Necula Facultatea de Teologle Ortodoxa a Univerisitatii din Bucuresti "Ne gasim in fata unei lucran cu o tematica inedita pentru teologia romaneasca contemporana. Actualitatea temei, fundamentata pe o cercetare adusa la zi, este articulata pe directiile a doua traditiil total diferite: cea germana si cea romaneasca." Pr. Prof. Dr. Vasile Stanciu Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universtatiii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca "De apreciat este curajul autorului de a-si asuma responsabilitatea tratarii unui subiect complex, cu un grad mare de dificultate ridicat si onestitatea cu care aelaborat demersul sau stiintific." Pr. Prof. Dr. Viorel Sava Facultatea de Teoiogle a Universitatii "Al. I. Cuza" din lasi ".. recomand aceasta lucrare tuturor celor care sunt interesati de istorle, de religte si de interactiunea acestora" Station Manager Dipl. Ing.Mircea Stoica Alitalia Martin H. Neubauer, nascut la Bucuresti, este preot luteran al Biserici Rinului. ContactuI cu armata l-a aprofundat efectuandu-si stagiul militar de doua ori: prima data in Romania, a doua oara in Germania.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Capelanatul militar
Cartea Capelanatul militar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Capelanatul militar - Martin H. Neubauer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Imagini institutionale ale tranzitiei - Luana Miruna Pop Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Luana Miruna Pop
17,57 lei
Dictionar al metodelor de cercetare sociala - Victor Jupp (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Victor Jupp (coordonator)
47,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie