Capela excomunicatilor

Capela excomunicatilor - Adrian Buzdugan
Pret: 19,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCapela excomunicatilor
Comanda acum "Capela excomunicatilor - Adrian Buzdugan" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
Volum castigator al Concursului de Debut Literar UniCredit (sectiunea proza scurta)), editia a III-a, 2010 "Stranii distopii, teorii si conspiratii istorice si Sci-Fi (lozofice), alternand tehnologia cu livrescul in cheie absurd-fantastica, totul scris alert si dens, cu ingeniozitate imaginativa si bogatie lexicala. Personaje misterioase si periculoase, situate mereu la limita dintre geniu si nebunie, dintre patologie si vizionarism, construiesc scenarii speculative in care lumea este, cel mai adesea, in pericol. Fiecare fictiune asigura posibilitati catastrofice si o cantitate apreciabila de neliniste." ( Marius CHIVU, Dilema veche )

"Dupa ce am citit Capela excomunicatilor, am avut o clipa de panica: nu cumva sunt texte ale vreunui maestru strain de care eu n-am auzit inca? L-am intrebat si pe autor daca e el sau altul (?Esti tu, Horatio, sau eu nu-s eu??, vorba lui Hamlet) si s-a dovedit, sau asa cel putin afirma Adrian Buzdugan, ca e chiar el! Cartea sa de proza scurta, excelenta, cred eu, merita toata atentia din partea cititorilor, dar si a editorilor." ( Nicolae PRELIPCEANU, Viata Romaneasca )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Capela excomunicatilor
Cartea Capela excomunicatilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Capela excomunicatilor - Adrian Buzdugan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Supa De Pui Pentru Suflet - A 3-a Prtie - J.canfield, M.v. Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
J.canfield, M.v. Hansen
14,00 lei
Lukandu si alte povestiri - Edward Lucas White Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Edward Lucas White
16,62 lei
Supa De Pui Pentru Suflet De Femeie - J. Canfield, M.v. Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
J. Canfield, M.v. Hansen
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri