Cand iubesti

Cand iubesti - Paul Stewart, Chriss Riddell
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCand iubesti
Comanda acum "Cand iubesti - Paul Stewart, Chriss Riddell" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Dragostea nu poate sa fie invatata, nu poate sa fie cultivata. Dragostea cultivata nu va fi deloc dragoste. Nu va fi un trandafir adevarat, va fi o floare din plastic. Cand inveti ceva, inseamna ca iti vine ceva din exterior; nu este o crestere din interior. Iar dragostea trebuie sa creasca dinlauntrul tau daca este sa fie adevarata si autentica.

Dragostea nu este invatare, este crestere. Ceea ce se cere din partea ta nu este sa inveti cararile dragostei, ci sa inveti cararile care te duc afara din starea de ne-dragoste. Oprelistile trebuie sa fie inlaturate, obstacolele trebuie sa fie distruse - apoi, dragostea este starea ta de a fi, naturala si spontana. Odata inlaturate obstacolele, odata date la o parte stancile de pe carare, soseste torentul. El este deja acolo - ascuns in spatele multor stanci, dar izvorul dragostei exista deja. Este insasi fiinta ta.  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cand iubesti
Cartea Cand iubesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cand iubesti - Paul Stewart, Chriss Riddell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fii genial! Viata - Michael Heppell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Michael Heppell
29,02 lei
Bucuria de a trai. Descifrarea secretului si a stiintei fericirii - ed. a II-a - Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala