Cand copilul plange

Cand copilul plange - Nessia Laniado
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCand copilul plange
Comanda acum "Cand copilul plange - Nessia Laniado" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
 Cum face un nou-nascut ca sa spuna ca ii este foame? Plange. Cum poate anunta ca este momentul sa i se schimbe scutecele? Plange. Cum se poate revolta cand tatal sau il saruta cu prea mult foc? Plange. Plansul este singurul mijloc pe care il are pentru a comunica nevoile, dorintele, neplacerile. Plansul este primul ?cuvant? pe care ni-l adreseaza copilul, prima conversatie pe care o poarta cu noi. Iata de ce este atat de important sa o intelegem si sa o interpretam: din modul in care ?raspundem?la plansul sau, micutul invata sa stabileasca legaturi, sa cunoasca lumea, sa-si construiasca propria aparare. Din carte pot fi aflate diferitele tipuri de plans (de foame, de suferinta fizica, de teama, de nevoia de a nu fi singur, de neplacere, de somn, de dorinta de singuratate, de gelozie, de oboseala, de nervozitate, de furie ?) si sugestiile pentru a interveni intr-o maniera eficienta si plina de blandete.

Nessia Laniado, jurnalista si scriitoare, a condus revistele ?Femeie si mama? si ?Impreuna?. La Editurile Red a publicat multe carti de mare succes.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cand copilul plange
Cartea Cand copilul plange in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cand copilul plange - Nessia Laniado" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Retete pentru alimentatia copilului - Tiziana Valpiana, Matilde Parona Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Tiziana Valpiana, Matilde Parona
18,90 lei
Cum devenim parinti mai buni - Shapiro, Stanley & Skinulis, Karen Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Shapiro, Stanley & Skinulis, Karen
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti