Calea spre putere Cum sa va conduceti viata

Calea spre putere Cum sa va conduceti viata -  Barbara Berger
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCalea spre putere Cum sa va conduceti viata
Comanda acum "Calea spre putere Cum sa va conduceti viata -  Barbara Berger " de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Bestseller publicat in peste 28 de tari.    
Aceasta este o carte despre putere. Nu puterea fortei sau puterea avutiei, ci puterea mintii.   Aceasta este o carte despre caile prin care puteti sa va creati viata pe care ati vrut intotdeauna sa o traiti. Fiecare capitol contine metode practice pe care le puteti folosi in existenta cotidiana pentru a dobandi control asupra propriei vieti sau pentru a va imbunatati calitatea vietii.  

Barbara Berger scrie: "Gandurile si cuvintele noastre sunt atotputernice. Prin gandurile si cuvintele noastre cream viata noastra. Noi suntem singurii care detinem controlul deplin asupra gandurilor si cuvintelor noastre, deoarece suntem singurii ganditori din mintile noastre. Din cauza asta suntem atat de puternici."      

Calea spre putere a luat nastere din povestea dramatica a vietii autoarei. Ea prezinta tehnicile de schimbare a vietii pe care le-a folosit pentru a-si reface propria viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Calea spre putere Cum sa va conduceti viata
Cartea Calea spre putere Cum sa va conduceti viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Calea spre putere Cum sa va conduceti viata - Barbara Berger " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu-ti bate capul cu maruntisurile - Richard Carlson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Richard Carlson
11,39 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala