Cainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz

Cainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz - Alastair Reynolds
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz
Comanda acum "Cainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz - Alastair Reynolds" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Cainii de diamant, Zile pe Turcoaz sunt doua nuvele magistrale, care se inscriu in seria Spatiul Revelatiilor.

Caini de diamant sau ogari cu pielea de diamant se profileaza la capatul expeditiei conduse de Roland Childe.
Pentru a afla secretele Turnului Sangeros, Roland Childe organizeaza o expeditie pe indepartata si arida planeta Golgotha. Turnul este un loc grotesc, o fuziune intre animal si masina, iar cei care s-au aventurat acolo nu au mai iesit niciodata. In Turn, membrii echipajului sunt confruntati cu enigme matematice si sunt obligati sa isi inlocuiasca membrele si procesele mentale cu dispozitive cibernetice, ca metoda de adaptare la regulile mereu schimbatoare ale jocului mortal condus de Turn.


Naqi Okpik de pe planeta Turcoaz isi pierde sora in oceanul viu, format dintr-o comunitate de micro-organisme ale Jonglerilor Mintii, care fac din Turcoaz o vasta arhiva de minti statice. Micro-organismele se infiltreaza in tot corpul, il inunda cu o stare de beatitudine chimica, reface conexiunile neurale, permitand ca o parte tot mai mare din constiinta plonjorilor sa se strecoare in ghergheful vast al oceanului, in imensa constiinta colectiva. Sosirea unei nave de ultranauti va bulversa viata comunitatii, iar Naqi se va contopi cu oceanul in incercarea de a-si regasi sora si de a salva lumea lor de la distrugere.Turnul si oceanul sunt relicve ale Jonglerilor Mintii, o entitate interstelara din Spatiul Revelatiilor.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz
Cartea Cainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cainii De Diamant. Zile Pe Turcoaz - Alastair Reynolds" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Razboiul lumilor  - H.G. WELLS Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
H.G. WELLS
16,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune