Cainele de teracota

Cainele de teracota - Andrea Calogero Camilleri
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCainele de teracota
Comanda acum "Cainele de teracota - Andrea Calogero Camilleri" de pe libraria ishop la pretul de 20,61 lei
Descriere carte:
Seria Comisarul Montalbano.

Bestseller international cu peste 10.000.000 de exemplare vandute.

Ochiul si timpanul justitiei, comisarul Montalbano are obiceiul de a-si conduce investigatiile in functie de propriile afinitati ambientale: este un sicilian atat de desavarsit, incat pentru el fiecare indiciu se transforma intr-un mesaj, eventual codificat, care trebuie decriptat simbol cu simbol, asemenea limbii arhaice pe care el insusi continua - cu inflexiuni moderne, totusi - s-o vorbeasca. Dar de data aceasta, delictul mafiei are si o coda: o crima si mai tulburatoare, cu trimiteri ritualice. Ascunse intr-o pestera se afla doi tineri ucisi, imbratisati, paziti de un urias caine de teracota. O crima datand de mai bine de cincizeci de ani. Cu toate acestea, Montalbano investigheaza frenetic, ajutat de o multime de batranei bine-intentionati si saritori la nevoie: ?o ancheta in papuci, intr-o casa parca din alte vremuri, in fata unei cesti de cafea."  

Sicilia este tinutul care s-a pretat dintotdeauna genului politist, furnizand un fermecator spectacol al contrastelor si arhaismelor. Cu toate acestea, Camilleri este un inovator - in sensul propriu al termenului - al romanului de suspans sicilian. Are o gratie aparte a cuvan­tului scris, un limbaj care gliseaza spre dialect fara efort sau efecte suparatoare pentru cititor, o forta im­presio­nanta a comicului, dar mai ales o intuitie desavarsita asupra unor sce­nografii inedite, asupra acelui amestec unic de culturi milenare cu ceea ce sociologii numesc ?mo­dernism fara evolutie".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cainele de teracota
Cartea Cainele de teracota in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cainele de teracota - Andrea Calogero Camilleri" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O crima anuntata - Agatha Christie Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Agatha Christie
21,84 lei
Infernul crimelor tainuite - Agatha Christie Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Agatha Christie
6,17 lei
Agentul secret  - Joseph Conrad Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Joseph Conrad
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste