Caiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a)

Caiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a) - MIHAIL Aurora
Pret: 11,61 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCaiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a)
  • Autor: MIHAIL Aurora
  • Editura: All
  • Colectia: Invatamint Gimnazial
  • Categoria: Clasa a VI-a
  • ISBN: 973-9392-18-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 88
  • Format carte:
Comanda acum "Caiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a) - MIHAIL Aurora" de pe libraria ishop la pretul de 11,61 lei
Descriere carte:
Conceputa in concordanta cu noua programa a materiei Biologia si insumand majoritatea temelor din manualele scolare alternative (carora li se adauga teme suplimentare, interesante si atractive), lucrarea asigura elevului o asimilare rapida si eficienta a materiei. Intrebarile, problemele si activitatile practice suplimentare propuse de autor faciliteaza accesul elevului in minunata lume a animalelor, calauzindu-l, repede si temeinic, in viata necuvantatoarelor si completandu-i cunostintele cu unele curiozitati. Lucrarea propune elevului, pe masura acumularilor, completarea unui Dictionar de termeni biologici, lecturi suplimentare (Ce carti am citit despre animale?), alcatuirea unor colectii si a unui calendar al naturii, sporindu-i interesul si dragostea pentru studiul animalelor, grija pentru ocrotirea lor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Caiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a)
Cartea Caiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Caiet De Biologie Pentru Clasa A Vi-a (editia A 2-a) - MIHAIL Aurora" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aritmetica, Algebra, Geometrie pentru clasa a VI-a, partea a II-a - ZAHARIA, Dan ; BRANZEI, Dan ; ZAHARIA, Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VI-a
ZAHARIA, Dan ; BRANZEI, Dan ; ZAHARIA...
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a VI-aCarti recomandate din categoria Clasa a VI-a