Cai in galop

Cai in galop - Yukio Mishima
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCai in galop
Comanda acum "Cai in galop - Yukio Mishima" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
Cai in galop este cel de-al doilea volum al tetralogiei Marea fertilitatii. Au trecut aproape douazeci de ani de cand Kiyoaki si Satoko (protagonistii din Zapada de primavara ) au devenit victimele unei iubiri care a sfidat legile statului si codul onoarei nipone. Pasiunea lor mai staruie in amintirea lui Honda, prietenul lui Kiyoaki, acum ajuns un judecator respectabil, cu o viata a carei rutina nu pare sa-l deranjeze catusi de putin.

Linistea de care se bucura magistratul va fi spulberata curand de o intalnire extraordinara: in timpul unei competitii de kendo, Honda are revelatia ca tanarul campion Isao Iinuma este reincarnarea lui Kiyoaki. Insa luptatorul nu are nimic din fragilitatea romantioasa a lui Kyioaki, este un idealist angajat pe un drum ce se va dovedi periculos. In Japonia interbelica, vechea aristocratie a cedat teren in favoarea unei burghezii neimpovarate de traditie, care a acaparat puterea.

Tara se zbate in saracie, iar tensiunile care rezulta din confruntarea a doua mentalitati opuse (loialitatea neconditionata fata de Fiul Soarelui si pragmatismul politic si economic) ameninta sa naruie ordinea si ierarhia esentiale pentru societatea nipona. Pana la fanatism si asasinat politic nu mai este decat un pas, usor de facut pentru o fire ca a lui Isao.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cai in galop
Cartea Cai in galop in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cai in galop - Yukio Mishima" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fotografie de grup cu doamna - Heinrich Boll Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Heinrich Boll
33,20 lei
Pretul Vietii - Nadine Gordimer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Nadine Gordimer
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala