Cafeneaua "De ce te afli aici?"

Cafeneaua "De ce te afli aici?"  - John Strelecky
Pret: 12,34 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCafeneaua "De ce te afli aici?"
Comanda acum "Cafeneaua "De ce te afli aici?"  - John Strelecky" de pe libraria ishop la pretul de 12,34 lei
Descriere carte:
Romanul Cafeneaua " De ce te afli aici?" il plaseaza pe John P. Strelecky printre autorii cel mai bine vanduti in lume. Prin scrierea sa stimulatoare, prin CD-urile si aparitiile sale televizate, el a avut un impact pozitiv asupra vietii a milioane de oameni. Cafeneaua "De ce te afli aici?" a fost tradus in 16 limbi si vandut in peste 40 de tari.

Vorbind despre romanul lui Strelecky , USA Today (Gannett Media) scria: "A pus degetul pe pulsul lumii." Cafeneaua " De ce te afli aici?" s-a aflat pe lista celor mai de seama bestselleruri, alaturi de Thomas Friedman ( The World is Flat ), Mitch Albom ( Tuesdays with Morrie/The Five People You Meet in Heaven ), Malcolm Gladwell ( Blink/The Tipping Point ) si Steven D. Levitt ( Freakonomics ).

Inspiratia pentru scrierile lui John o constituie in mare parte experientele prin care el si sotia sa au trecut in calatoriile lor cu rucsacul in spate prin toata lumea. Cea mai lunga calatorie a fost o excursie de noua luni, in care au parcurs peste 112.000 kilometri (aproape de trei ori circumferinta Pamantului), calare, cu barca, pe elefant, cu bicicleta sau in alte diferite moduri.

Experienta dobandita in aceste calatorii marcheaza fiecare aparitie publica a lui Strelecky. Este un vorbitor entuziast si in acelasi timp foarte indragit. Daca vreti sa vina la urmatorul dumneavoastra eveniment, vizitati www.johnstrelecky.com . Alte informatii despre autor pot fi gasite la www.johnstrelecky.com .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cafeneaua "De ce te afli aici?"
Cartea Cafeneaua "De ce te afli aici?"  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cafeneaua "De ce te afli aici?" - John Strelecky" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pygmy - Chuck Palahniuk Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Chuck Palahniuk
21,80 lei
Lolita - Vladimir Nabokov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vladimir Nabokov
22,75 lei
Inmormantarea vesela - Ulitkaia Ludmila Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ulitkaia Ludmila
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala