Caderea Romei

Caderea Romei - Michael Curtis Ford
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCaderea Romei
Comanda acum "Caderea Romei - Michael Curtis Ford" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
I n fascinantul sau roman Sabia lui Attila , Michael Curtis Ford si-a impresionat cititorii relatand ciocnirea fatala dintre civilizatiile antice. Acum, in Caderea Romei , se apleaca asupra amurgului insangerat al imperiului, in vreme ce mostenirea lui Attila ? considerat ucis pe campul de lupta ? iese din nou la lumina pentru a infrunta puterea lumii occidentale.

In aceasta puternica saga despre razboaiele romane, fiii puternicilor ofiteri ai lui Attila poarta razboi unul impotriva celuilalt in timp ce confruntarea dramatica dintre ultimul imparat al Romei si cuceritorul ei barbar duce la deznodamantul tulburator care va insemna caderea unui maret imperiu.

Pulsand de intriga, plina de detalii istorice, Caderea Romei aduce cititorii in noi locuri ? inghesuiti in transee in timp ce ghiulelele catapultelor zboara pe deasupra capetelor, tragand cu urechea in palatul unde se pune la cale tradarea, incatusati in turnul unei fortarete in care un imparat innebuneste.

Inca o data, Ford isi demonstreaza maiestria, in vreme ce cronica despre razboi, onoare si civilizatii pierdute va determina cititorii sa ceara mai mult si mai mult.

Michael Curtis Ford a avut meserii variate, de la muncitor, salvator pentru practicantii de ski, muzician, consultant, bancher, profesor de limba latina pana la traducator. Detine diplome de studii in economie si lingvistica si locuieste in Oregon, unde alaturi de sotia sa isi educa acasa cei trei copii pe care ii are. Caderea Romei este cel de-al cincilea roman al sau.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Caderea Romei
Cartea Caderea Romei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Caderea Romei - Michael Curtis Ford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandhi vol I - Jose Freches Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Jose Freches
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric