Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift

Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift - Maria Manolescu
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCa picaturile de singe pe linoleumul din lift
Comanda acum "Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift - Maria Manolescu" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Fiul (Cristi Hristescu), un tinar scriitor nepublicat, posteaza pe un blog ,,poeme ultragiante" si fragmente dintr-un roman blasfemiator, devenind subiectul unei ipocrit-moralizatoare emisiuni TV cu rating ridicat. Mama (Maria Hristescu) traieste drama de a nu putea intelege un gest radical al Fiului si, in incercarea de a-si clarifica anumite evenimente, scrie ea insasi, ca o modesta Doamna T. a anilor 2000, un roman in care povesteste, cu maxima acuratete, intimplari derulate pe durata a trei zile naucitoare, de joi pina duminica. ,,Am un cadavru in frigider", ar vrea ea sa marturiseasca, dar nu mai are cui...  

In Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift , Maria Manolescu scrie o poveste halucinanta, cu accente de thriller psihologic si sugestii de parabola mistica. Un supraroman, in adevaratul sens al cuvintului.

?Cum ar fi daca toti criticii, cititorii si spectatorii romini (inca) revoltati la auzul unui cuvint vulgar, justificat sau nu, ar fi parintii teribilistului scriitor? Oare ar fi dispusi sa judece mai cu grija? Si daca ar fi dispusi, oare ar avea si resursele sa inteleaga? Si daca da, la ce mai poate folosi intelegerea? Si daca nu, oare unde gresim atunci cind ne educam parintii si criticii?" ( Maria Manolescu) 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift
Cartea Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ca picaturile de singe pe linoleumul din lift - Maria Manolescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vedere spre curtea interioara - Lucian P Petrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Lucian P Petrescu
23,65 lei
Cel mai bun roman al tuturor timpurilor - Daniel Banulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Daniel Banulescu
42,70 lei
Gemenii - Cartarescu Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cartarescu Mircea
17,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana