CRUCEA CAVALERILOR DE MALTA

CRUCEA CAVALERILOR DE MALTA - NEMTEANU-CHIRIACESCU, Livia
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCRUCEA CAVALERILOR DE MALTA
Comanda acum "CRUCEA CAVALERILOR DE MALTA - NEMTEANU-CHIRIACESCU, Livia" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
M-am daruit in aceasta carte, in care un oarecare amestec de fictiune si de documentatie s-a dovedit grav ancorat in realitate. Si m-am predat neconditionat scriind cu dalta, lapidar, incisiv, sarcastic. Asa s-a nascut trilogia despre Sicilia.
A venit apoi randul
Cavalerilor de Malta in care procesul dublei personalitati a eroului m-a facut sa reflectez asupra unor stari critice pe care unii dintre noi le-au trait sau le pot trai in momente periculoase de criza.
Practicile vrajitoresti din Jamaica mi-au dezvaluit, alaturi de vechi credinte ale inaintasilor nostri, nevoia de a fabula, de a trai pe alte latitudini cerebrale pentru a evada din cotidianul pe cat de plat si egal, pe atat de sufocant.
Tot cautand locuri exotice, am descoperit, pe urmele oribilului si lungului razboi devastator din Vietnam, comori de splendori si de trairi, care m-au fulgerat si m-au captat definitiv la polul sau magnetic.
Aceste intamplari si mai presus de toate pelerinajul spiritual printre secole in Tara Sfanta mi-au inspirat cugetari surprinzatoare asupra evenimentelor. Si le-am privit cu un sarcasm impletit cu o emotie netagaduita.
Cand scriu, singuratatea se departeaza de mine si traiesc intr-o simbioza deplina cu cititorul. Nadajduiesc ca receptivitatea lui sa resimta toate acestea ca pe un val de miresme cand traverseaza o gradina intr-o seara de vara.

Autoarea


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CRUCEA CAVALERILOR DE MALTA
Cartea CRUCEA CAVALERILOR DE MALTA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CRUCEA CAVALERILOR DE MALTA - NEMTEANU-CHIRIACESCU, Livia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere. Volumul VII + VIII. Publicistica - Tudor Arghezi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Tudor Arghezi
91,12 lei
Cronica de familie vol.I - Petru Dumitriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Petru Dumitriu
13,20 lei
L.A. vs. N.Y. - Tanase Stelian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Tanase Stelian
28,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana