CODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE

CODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE - BEDU, Jean-Jacques
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE
Comanda acum "CODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE - BEDU, Jean-Jacques" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Tot adevarul despre o mare mistificare! Tot adevarul despre Staretia Sionului, Rennes-le-Chateau, Templieri, Francmasoni, Illuminati, Rozacrucieni, Ordinul Frasiei Polare, Graal, Sinarhie. In timp ce, pe la inceputul anilor nouazeci, reusea sa dezlege definitiv enigma tezaurului de la Rennes-le-Chateau, Jean- Jacques Bedu a fost nevoit sa se confrunte direct cu Staretia Sionului. Aceasta societate misterioasa apare intr-o lumina noua si cu totul falsa in uimitorul roman al lui Dan Brown. Care este geneza Staretiei Sionului? Cine se ascunde in spatele acestei organizatii si care sunt intentiile ei? Care este natura acestui cumplit secret transmis, cu prudenta initiatilor, de societati misterioase ce ies la iveala din negura timpului? Codul Da Vinci - Sursele secrete este cartea care indrazneste, in sfarsit, sa mearga mult mai departe in miezul romanului scris de Dan Brown, ca sa extraga elementele care au stat la baza acestui fenomen editorial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE
Cartea CODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CODUL DA VINCI. SURSELE SECRETE - BEDU, Jean-Jacques" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Credinta care muta muntii - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Omraam Mikhael Aivanhov
16,57 lei
Cum ne schimba Dumnezeu creierul - Descoperirile inovatoare ale unui prestigios neurolog - Andrew Newberg, Mark Robert Waldman Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Andrew Newberg, Mark Robert Waldman
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie