CELALALT TRUP

CELALALT TRUP - PAVIC, Milorad
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCELALALT TRUP
Comanda acum "CELALALT TRUP - PAVIC, Milorad" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Cunoscut publicului roman ca unul dintre primii scriitori ai secolului XXI, Milorad Pavic cucereste din nou printr-un roman inconfundabil, tulburator, care porneste de la credinta ca exista, dincolo sau alaturi de trupul nostru pamantesc, si un trup al sufletului.
Romanul este construit din povestea a trei cupluri din vremuri si locuri diferite: primul, ?n lumea de azi, cel din naratiunea cadru, este reprezentat de Liza Swift si sotul ipostaza conventionala a autorului; al doilea isi construieste povestea de dragoste fascinanta in Venetia anului 1764, in vremea Carnavalului (Zaharija Orfelin, tipograf si corector Anna Pozze); al treilea ii are ca protagonisti pe ieromonahul Gavril si frumoasa slujnica Aksinia, traitori tot ?n secolul XVIII, in primele decenii, la Sent Andrej, ?pe Dunare, la o ora de trap de la Budapesta spre Nord?. Ce ii leaga, dincolo de revelatia iubirii? Cautarea unor semne ale celuilalt trup: inelul de piatra care ?si schimba culoarea pe deget vestind dragostea, fericirea sau sanatatea, ?Lacrimile Maicii Domnului? si stihurile magice.
?Acest celalalt trup al nostru duhovnicesc este alcatuit din amintirea trupului nostru pam?ntesc si din nadejdea acelui trup pamantesc ca n-o sa moara chiar de tot, ci ca se va asemui lui Hristos care ne ?ntareste ?n aceasta nadejde prin ?nvierea Sa. Caci sufletul poarta ?n amintire urma sau imaginea trupului sau zic care e mort si se ?ntoarce ?n tarana, dar pe care-l poate ?nsufleti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CELALALT TRUP
Cartea CELALALT TRUP in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CELALALT TRUP - PAVIC, Milorad" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Misiunea directorului de resurse umane - A. B. Yehoshua Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
A. B. Yehoshua
23,70 lei
Privind la suferinta celuilalt - Susan Sontag Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Susan Sontag
15,30 lei
Rusinea - Salman Rushdie Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Salman Rushdie
47,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala