CARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN!

CARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN! - JUKES, Matthew
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN!
Comanda acum "CARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN! - JUKES, Matthew" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Matthew Jukes este autorul celui mai bine vandut ghid de vinuri din Marea Britanie, The Wine List. Opt milioane de oameni ii citesc saptamanal rubrica din Daily Mail. Comerciantii de vinuri l-au votat drept cel mai important scriitor tematic, iar Sunday Telegraph il numeste "Vocea vinului". Fie ca esti incepator, fie ca esti expert intr-ale vinurilor, Matthew Jukes iti va schimba modul in care bei vinul. Scrisa in stilul sau inimitabil, Cartea vinurilor este marturia intelepciunii privind vinurile, pe care Matthew Jukes a acumulat-o prin eforturi sustinute pentru a imbogati cunostintele tale si a face sa sporeasca setea ta de a descoperi noi vinuri. El nu numai ca trece in revista lucrurile elementare: soiurile de struguri, cum este facut vinul, vinurile din recolte deosebite sau cum se degusta vinul, dar, pentru ca tu sa nu lasi vreodata din mana sticla aceea speciala de Pinot, iti spune si cu ce vinuri merg anumite mancaruri, astfel incat fiecare fel de mancare sa aiba perechea sa perfecta de vin.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN!
Cartea CARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CARTEA VINURILOR. SCHIMBA-TI FELUL IN CARE GANDESTI DESPRE VIN! - JUKES, Matthew" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Preparate Lacto-Vegetariene *Peste 600 retete , din miile existente - Viorel Arhire, Gheorghe Cirulet - Moldova, Ion Szilagy, Alexandru Wagner, Nae Albu - Ardeal, Vasile Pasat, Eva Pop Muntenia Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Viorel Arhire, Gheorghe Cirulet - Mol...
9,03 lei
365 de retete afrodiziace - Mircea Georgescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Mircea Georgescu
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie