CAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM!

CAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM! - DINU, Vasilica ; CULEA, Laurentia ; CALIN, Marcela
Pret: 8,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM!
Comanda acum "CAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM! - DINU, Vasilica ; CULEA, Laurentia ; CALIN, Marcela" de pe libraria ishop la pretul de 8,55 lei
Descriere carte:
Ascultarea unui basm este un proces activ, care antreneaza atat implicarea afectiva a micului cititor, cat si numeroase operatii cognitive; intelegerea sensului celor auzite este nu o data dificila pentru copil, fiind nevoie de indrumarea educatorilor si a parintilor.
Autoarele propun, asadar, tuturor celor care indruma lectura, o carte de povesti ilustrata, infatisand bine-cunoscutul basm al Caprei cu trei iezi, dar si o carte cu sarcini didactice pe marginea textului, vizand intelegerea acestuia, educarea limbajului sau exersarea unor notiuni matematice specific varstei prescolare.
Prezentarea povestii in maniere didactica este, de asemenea, un excelent material pentru realizarea proiectelor din gradinita, propunand activitate care acopera temele integratoare din programa scolara.
Lectura placuta si spor la lucru!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM!
Cartea CAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CAPRA CU TREI IEZI: CITIM, INVATAM, COLORAM, NE JUCAM! - DINU, Vasilica ; CULEA, Laurentia ; CALIN, Marcela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Smashing Toys - Mastacan Alice Urmatoarea carte recomandata din categoria Jocuri & Educatie
Mastacan Alice
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Jocuri & EducatieCarti recomandate din categoria Jocuri & Educatie