CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1)

CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1) - Liz Braswell
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1)
Comanda acum "CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1) - Liz Braswell" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
ACUM, UN SERIAL DE TELEVIZIUNE PRODUS DE ABC FAMILY

MOARTEA CHIAR POATE SA-I SCHIMBE VIATA UNEI FETE

Chloe King este o fata obisnuita. Merge la scoala, isi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se cearta cu mama ei, si se indragosteste de un baiat? sau doi.

Dar, inainte de a implini saisprezece ani, descopera ca i se intampla multe lucruri ciudate: ii cresc gheare de pisica, vede perfect pe intuneric, devine tot mai agila, iar cand cade din cel mai inalt turn din San Francisco moare, dupa care invie.

Pe masura ce descopera adevarul despre originile ei, totul devine o lupta pentru supravietuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are inca opt vieti. Dar oare ii vor fi suficiente?

" Caderea are toate calitatile unui inceput de serie fantastic? iar eroina este pur si simplu cuceritoare." - KIRKUS REVIEWS

"Imaginatia autoarei si folosirea mitologiei egiptene se dovedeste aici o combinatie inspirata care garanteaza succesul." - Erin Darr ( KLIATT )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1)
Cartea CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1) - Liz Braswell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
2010: A doua odisee - Arthur C. Clarke Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Arthur C. Clarke
44,01 lei
Lupta. Jurnalele vampirilor 2 - L.j. Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
L.j. Smith
36,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune