Bolile de inima pe intelesul tuturor

Bolile de inima pe intelesul tuturor - Ovidiu Vilceanu, Camelia Vilceanu
Pret: 17,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBolile de inima pe intelesul tuturor
Comanda acum "Bolile de inima pe intelesul tuturor - Ovidiu Vilceanu, Camelia Vilceanu" de pe libraria ishop la pretul de 17,60 lei
Descriere carte:
Cartea este o incercare laudabila de a prezenta date medicale explicite, pe intelesul publicului larg interesat sa primeasca informatii utile si valoroase despre afectiunile cardiovasculare. Pentru persoanele interesate de starea lor de sanatate, autorii au evidentiat acele masuri si atitudini care pot fi si trebuie adoptate pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii. Cum bolile cardiovasculare reprezinta inca principala cauza de mortalitate in tarile dezvoltate, lucrarea isi propune sa umple golul creat tocmai prin abundenta informatiilor eronate si neavizate primite de catre pacienti din diverse surse. Cartea nu a fost gandita neaparat pentru a fi parcursa integral; de aceea, fiecare tema este scrisa in asa fel, incat sa poata fi citita independent.

Cuprins: Introducere. Bolile cardiovasculare aterosclerotice. Factorii de risc cardiovascular. Bolile valvelor inimii. Aritmiile cardiace. Varia. Reflectii.

Adresabilitate: Publicul larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bolile de inima pe intelesul tuturor
Cartea Bolile de inima pe intelesul tuturor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bolile de inima pe intelesul tuturor - Ovidiu Vilceanu, Camelia Vilceanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Inima si bolile cardiovasculare - Maria Treben Urmatoarea carte recomandata din categoria Cardiologie
Maria Treben
6,65 lei
Cum sa traiesti cu insuficienta cardiaca - Susan Elliot-Wright Urmatoarea carte recomandata din categoria Cardiologie
Susan Elliot-Wright
10,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CardiologieCarti recomandate din categoria Cardiologie