Boala celiaca la copil

Boala celiaca la copil - Gabriela Lesanu
Pret: 23,27 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBoala celiaca la copil
Comanda acum "Boala celiaca la copil - Gabriela Lesanu" de pe libraria ishop la pretul de 23,27 lei
Descriere carte:
Boala celiaca, intoleranta intestinala permanenta la gluten, este considerata a fi cea mai frecventa intoleranta alimentara. Pot fi intalniti subiecti simptomatici cu manifestari gastrointestinale si non-gastrointestinale, precum si subiecti asimptomatici. Este o afectiune care dureaza toata viata, afecteaza atat copiii, cat si adultii si poate debuta in copilarie sau la varsta adulta. Pornind de la definitie si trecand prin epidemiologie, tabloul clinic, riscul de boala maligna, boli asociate, examene de laborator ce evidentiaza malabsorbtia si consecintele sale, evaluare radiologica si ecografica, endoscopia in boala celiaca, serologia celiaca, anatomie patologica, diagnostic pozitiv, tratament, complianta la regimul fara gluten si monitorizarea pacientilor cu boala celiaca, dr. Gabriela Lesanu, medic primar pediatru, supraspecializare gastroenterologie pediatrica, sef de lucrari Clinica de Pediatrie - Spitalul de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", descrie amanuntit, oferind informatii bogate din literatura de specialitate la zi, aspectele legate de aceasta boala autoimuna, pentru a veni in sprijinul specialistilor pediatri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Boala celiaca la copil
Cartea Boala celiaca la copil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Boala celiaca la copil - Gabriela Lesanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghiduri si protocoale in pediatrie - Conferinta nationala de pedi... - Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu
37,05 lei
Infectia Hiv La Copil - Doina Plesca Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Doina Plesca
7,50 lei
Cum sa faci fata astmului la copii - Jill Eckersleyd Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Jill Eckersleyd
9,88 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PediatrieCarti recomandate din categoria Pediatrie