Blestemul Chalionului

Blestemul Chalionului - Lois McMaster Bujold
Pret: 29,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBlestemul Chalionului
Comanda acum "Blestemul Chalionului - Lois McMaster Bujold" de pe libraria ishop la pretul de 29,70 lei
Descriere carte:
Familia regala din Chalion se afla sub influenta unui blestem vechi de generatii, a carui existenta este ascunsa aproape tuturor. Regele Orico este controlat de fratii dy Jironal, cei responsabili de anii petrecuti de Cazaril ca sclav. Printul Teidez, mostenitorul tronului, este un baiat influentabil. Sora sa, printesa Iselle, este o fire mai puternica, dar nu are putere asupra sortii ei. in mijlocul acestei situatii, Cazaril este gata sa isi dea viata pentru a impiedica o casatorie dezastruoasa atit pentru Iselle, cit si pentru Chalion, dar evenimentele evolueaza intr-un mod neasteptat. Fiica, una dintre cele cinci divinitati din panteonul imaginat de Bujold, il alege pe Cazaril ca ajutor in scopurile sale. Din pacate pentru el, viata de ales al unei zeite nu este usoara, mai ales atunci cind scopurile acesteia nu sint tocmai clare. Cu un demon si spiritul unui dusman prinsi in corpul sau, Cazaril trebuie sa o apere pe Iselle si sa indeparteze blestemul si, in acelasi timp, sa incerce sa isi inabuse sentimentele pentru Betriz, doamna de companie a printesei. O veche profetie ofera o solutie pentru indepartarea blestemului, dar va reusi Cazaril sa o implineasca?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Blestemul Chalionului
Cartea Blestemul Chalionului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Blestemul Chalionului - Lois McMaster Bujold" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nopti de sucub - Richelle Mead Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Richelle Mead
42,66 lei
Bal mascat. #2 Sange Albastru - Melissa de la Cruz Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Melissa de la Cruz
42,66 lei
Lordul Luminii - Roger Zelazny Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Roger Zelazny
21,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune