Bintuitii

Bintuitii - Chuck Palahniuk
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBintuitii
Comanda acum "Bintuitii - Chuck Palahniuk" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Traducere din limba engleza si note de Rares Moldovan. „Aceasta capodopera intunecata va ramine pentru totdeauna in istorie drept cel mai realist portret al epocii contemporane.” ( The Cincinnati News Record ) Bintuitii este unul dintre cele mai bune romane ale lui Palahniuk, exploatind conventia povestirii in rama, in traditia Decameronului si a Povestirilor din Canterbury si, in acelasi timp, o satira necrutatoare la adresa emisiunilor de tip reality show . Cele 23 de povestiri care formeaza substanta cartii apartin protagonistilor unui experiment inedit si, asa cum se va vedea, macabru: persoane care au raspuns invitatiei de a petrece trei luni intr-un teatru dezafectat, in conditii minime de confort, pentru a produce o posibila capodopera care le va garanta celebritatea pe scena literara. Treptat, stimulate de acest mediu neobisnuit, personajele se vor implica intr-un joc pe muchie de cutit care ii va tine pe cititori cu sufletul la gura.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bintuitii
Cartea Bintuitii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bintuitii - Chuck Palahniuk" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ani de asteptare - Fumiko Enchi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Fumiko Enchi
22,50 lei
Livada de mango - Robin Bayley Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Robin Bayley
28,40 lei
O zi din viata lui Ivan Denisovici - Aleksandr Soljenitin Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Aleksandr Soljenitin
23,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala