Binevoitoarele

Binevoitoarele - Jonathan Littell
Pret: 66,49 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBinevoitoarele
Comanda acum "Binevoitoarele - Jonathan Littell" de pe libraria ishop la pretul de 66,49 lei
Descriere carte:
Confesiunea unui fost ofiter SS. Max Aue, un intelectual rafinat devenit un tehnician al ororii, descrie atrocitatile pe care le-a comis pe frontul de Est. Misiunea lui -"curatarea" de populatia evreiasca a teritoriilor ocupate, precum si diverse sarcini de asigurare a securitatii in spatele frontului. Participa activ la masacrul populatiei(evrei, partizani, soldati). Nascut dintr-un tata german si o mama frantuzoaica, indragostit in adolescenta de sora lui geamana, relatie descoperita, separati la adolescenta, fiecare trimis la diverse internate catolice, Aue este incontinuu obsedat de dragostea fata de sora lui, dragoste care-l impinge catre homosexualitate, dar devine un homosexual discret ce nu se ataseaza de nici unul dintre partenerii sai. Prin ochii lui,  putem vedea toata oroarea masinii totalitare naziste, dramatismul bataliei dintre doua lumi descoperind portrete umane fascinante. Tema principala a romanului este Raul sau cum se construieste el. Un sistem este demonic pentru ca este alcatuit din foarte multe mici parti rele, pentru ca este servit de foarte multi oameni care prefera sa-si acopere ochii si sa isi desfiinteze constiinta. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Binevoitoarele
Cartea Binevoitoarele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Binevoitoarele - Jonathan Littell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Conexiunea Alexandria - Steve Berry Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Steve Berry
56,99 lei
Caderea Romei - Michael Curtis Ford Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Michael Curtis Ford
28,40 lei
Vise Despre Trandafiri si Flacari - JOHNSON Eyvind, Trad. BOTEZ Maria-Alice Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
JOHNSON Eyvind, Trad. BOTEZ Maria-Alice
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric