Bilete pe adresa prietenilor mei

Bilete pe adresa prietenilor mei - Lucia Olteanu
Pret: 3,33 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBilete pe adresa prietenilor mei
Comanda acum "Bilete pe adresa prietenilor mei - Lucia Olteanu" de pe libraria ishop la pretul de 3,33 lei
Descriere carte:
"Bilete pe adresa prietenilor mei" este o invitatie la lectura adresata copiilor intre 2 - 6 ani care fac primii pasi in observarea si cunoasterea lumii din jur. Lectura dezvaluie multe pagini frumoase, instructive si educative, fiind de mare folos pentru dezvoltarea vorbirii copiilor, imbogatirea si nuantarea vocabularului si a exprimarii, insusirea de cunostinte, educarea memoriei, atentiei si imaginatiei. Continutul textelor zugravite cu lirism si umor insotite de desene originale si imagini incantatoare cu personajele din desenele animate indragite de copii se doreste a fi un abecedar al celor "7 ani de acasa", adresandu-se deopotriva parintilor si bunicilor care au datoria sa indrume primii pasi ai copiilor lor si sa contribuie la educarea dragostei fata de scoala, familie, prieteni, natura si viata. In fabuloasa lupta dintre bine si rau, soarele, apa, vantul, pasarile si animalele, florile devin aliatii binelui si frumosului, lenea, minciuna, lacomia, prietenia, munca, dragostea sunt rasplatite cu pretul adevarului si dreptatii. "Bilete pe adresa prietenilor mei" reprezinta un valoros manunchi literar, reunind intr-o singura carte scurte povestiri pline de intelepciune, izvorate din marea iubire pentru copii, care ajuta la dezvoltarea armonioasa a firii copiilor, sa imbogateasca mintea, sa innobileze sufletul, sa faureasca bunele caractere, sa aprinda entuziasmul, sa inaripeze gandirea si imaginatia, sa sporeasca dorinta de munca si spiritul de omenie. Nadajduim ca aceasta carte sa fie primita cu aceeasi caldura si iubire cu care ea a fost oferita celor mici, in scopul de a sadi in inimile lor virtutile inalte, cultul muncii, omenia si spiritul de echitate. Cartea poarta amprenta timpului in care a fost conceputa, dar si a vremurilor de altadata in care orice copil avea copilarie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bilete pe adresa prietenilor mei
Cartea Bilete pe adresa prietenilor mei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bilete pe adresa prietenilor mei - Lucia Olteanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hansel si Gretel - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria 2-6 ani
***
9,41 lei
Corbul si vulpea - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria 2-6 ani
***
9,41 lei
Invat sa scriu. Auxiliar didactic, grupa pregatitoare - Maria Voicu, Maricica Dascalasu, Geta Zamfiroiu Urmatoarea carte recomandata din categoria 2-6 ani
Maria Voicu, Maricica Dascalasu, Geta...
9,32 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
2-6 aniCarti recomandate din categoria 2-6 ani