Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti

Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti - Lucian Bagiu
Pret: 25,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti
Comanda acum "Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti - Lucian Bagiu" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti este un pseudoroman cu multe subtilitati, ironie fina si referinte culturale elitiste, in care trimiterile onomastice si culturale (de la Tristan si Isolda la Craii de Curtea-Veche sau C.S. Lewis intilnim o panoplie ampla), umorul savuros, sprijinit de poemele lui Emil Brumaru, elementele de cultura pop si comicul de situatie, care aduce aminte de gagurile filmului mut, fac din povestea tinarului universitar Lucian Bagiu o lectura seducatoare, plina de surprize. Si o proza de cea mai buna calitate. In plus, e autentica, vizibila fiind abordarea din interiorul sistemului - sarcasmul subtil, presarat cu abilitate in text, face referire la scene ale vietii universitare provinciale autohtone, cu toate metehnele mai mult sau mai putin cunoscute.

?O salata de stiluri si maniere dreasa cu mult umor si dibacie scriitoriceasca. Un bestiariu prin care misuna fiare exotice: profesori universitari, politicieni, functionari, politisti si eroi mitologici. Un roman universitar acid, versatil de la un capitol la altul, mustind de viata si de bucuria experimentului. O critica acerba a ierarhiilor provinciale in urma careia autorul risca sa fie devorat de personajele sale." (Felix Nicolau)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti
Cartea Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bestiar. Salata orientala cu universitari inchipuiti - Lucian Bagiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atrium - Norman Manea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Norman Manea
35,10 lei
Baletul mecanic vol I si II - Cezar Petrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cezar Petrescu
14,25 lei
Afacerea Clonegate - Lucia Verona Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Lucia Verona
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana