Berlin Noir III. Recviem german

Berlin Noir III. Recviem german - Philip Kerr
Pret: 28,02 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBerlin Noir III. Recviem german
  • Autor: Philip Kerr
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Thriller
  • Categoria: Romane politiste
  • ISBN: 978-973-46-0865-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 424
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Berlin Noir III. Recviem german - Philip Kerr" de pe libraria ishop la pretul de 28,02 lei
Descriere carte:
 Recviem german , al treilea volum din trilogia Berlin Noir , se petrece la citiva ani dupa terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, cind Europa se afla in plina reconstructie. De data aceasta, Bernhard Gunther trebuie sa-l apere pe Emil Becker, un afacerist de pe piata neagra, acuzat ca l-ar fi asasinat pe un ofiter american de contrainformatii. Investigatia il conduce pe Bernie la Viena, unde este detinut Becker, care pretinde ca a fost victima unei inscenari datorata faptului ca-i furnizase ofite­rului ame­rican dosare secrete ale SS-ului. Dar nu numai ameri­canii, ci si rusii par sa fie interesati de acest caz, in care sint implicati fosti membri marcanti ai SS-ului, iar cinicul, competentul si onestul Gunther se pomeneste introdus inca o data in culisele intunecoase si pline de primejdii ale istoriei recente, fiind nevoit sa se confrunte cu nimeni altul decit fostul sef al Gestapo-ului.

?La fel ca in Toporasi de martie si Criminalul din umbra , investigatiile lui Bernie scot la lumina un intreg imperiu al raului.? ( Kirkus Reviews )
?Un roman remarcabil prin suspans si atmosfera.? ( Publishers Weekly )
?Personajul lui Bernhard Gunther este cu mult superior imaginii stereotipice a detectivului, nu in ultimul rind prin umorul lui subtil si sec.? ( Library Journal )
?Bernhard Gunther este una dintre figurile antologice ale galeriei detectivilor celebri din literatura.? ( Evening Standard )

Recviem german este al treilea roman din trilogia Berlin Noir , avindu-l ca personaj principal pe Bernhard Gunther, un detectiv particular din Berlinul anilor ?30 - ?40, unde curiozitatea te poate costa viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Berlin Noir III. Recviem german
Cartea Berlin Noir III. Recviem german in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Berlin Noir III. Recviem german - Philip Kerr" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ochii Jupanitei - Rodica Ojog-Brasoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Rodica Ojog-Brasoveanu
31,41 lei
Maigret si omul dublu - Georges Simenon Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Georges Simenon
15,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste